Even voorstellen: Time For Wood

 

Het Brouwershuys stelt haar huurders graag aan jullie voor. Ditmaal is het de beurt aan nieuwkomer Time For Wood, die sinds oktober een ruimte bij ons huurt.

Geïnspireerd door de natuur en haar eindeloze mogelijkheden starten eigenaren Philip van Gorcum en Wouter Heuterman een nieuw avontuur. De twee heren ontwerpen horloges en andere accessoires gemaakt van hout, een product dat destijds nog niet bestond. Wat begon als hobby, vanuit een studentenkamer, is inmiddels uitgegroeid tot toonaangevend merk met meer dan 80 winkels wereldwijd. Innovatie en duurzaamheid staat hier voorop.

Een jong team, borrels, teamactiviteiten, een gezellige sfeer én een passie voor ondernemen: Time For Wood in een notendop!

Het dynamische duo koos vanwege de inspirerende omgeving voor Het Brouwershuys. ‘Als lifestyle merk is het belangrijk om in een kantoor te zitten dat goed overeenkomt met de kernwaarden van ons merk: Hip en uniek. Het Brouwershuys sluit hier ontzettend goed bij aan! De units zijn hier net wat anders dan in andere kantoorpanden. ” – Aldus eigenaar Time for Wood, Wouter Heuterman

Wil je meer weten over Time for Wood? Bekijk dan hun website: https://timeforwood.com/shop/. Wij wensen het duo een inspirerende tijd toe in Het Brouwershuys!

Wil jij op de hoogte blijven over nieuwe huurders? Houd onze social media en website goed in de gaten.

Nieuwsoverzicht