Even voorstellen: The Meat Market

 

Met trots mogen wij je deze maand weer voorstellen aan een nieuwe huurder: the Meat Market.

Ben de Bruyn is sinds 1 april te vinden op de vierde verdieping in het Brouwershuys met zijn onderneming. The Meat Market is een vleesimport bedrijf met het vlees van de Botswaanse koe als specialiteit. Met passie en expertise voor vlees, verkoopt Ben kwaliteitsvlees aan slagers en restaurants in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Engeland. Dit jonge bedrijf verkoopt haar vlees in steeds grotere orders en heeft daarom ook sinds kort een eigen koelhuis. The Meat Market verkoopt ook kwaliteitsvlees uit Brazilië en houdt zich naast het importeren, ook veel bezig met het onderhandelen over de prijzen van het vlees.

Ben was al eerder wezen kijken bij twee andere kantoorpanden en werd door een vriend geattendeerd op het Brouwershuys.

“Het ziet er hier super netjes uit en de locatie is ook nog eens perfect. We zijn makkelijk te bereiken met de auto en lopen zo het centrum in! Toen ik de beschikbare ruimte zag, wist ik meteen dat dit het zou worden. Het gebouw heeft een gemoedelijke sfeer, de andere huurders zijn ook aardig en behulpzaam.”

Benieuwd naar the Meat Market? Neem dan eens een kijkje op hun website: http://www.themeatmarket.eu/index.html We wensen the Meat Market veel succes met ondernemen in het Brouwershuys.

 

Leuk artikel? Houd onze website en social media dan in de gaten!

Nieuwsoverzicht