Even voorstellen: Jibs Life & Atelier Odette

Het Brouwershuys is sinds 1 november weer een huurder rijker, of eigenlijk twee. Uiteraard namen we uitgebreid de tijd om ze beter te leren kennen. Wij stellen voor: Jibs Life en Atelier Odette!

Een jong en energiek kwartet, bestaande uit Sebas Molkenboer, Liza Dikkerboom, Karin Kuijpers en Fleur La Meilleure streken begin deze maand neer in ons kantoorgebouw. Een jaar geleden richtte Sebas zijn bedrijf European Apparel Distribution op en kwam zodoende in contact met het hoofdkantoor van Jibs Life in New York. Jibs Life maakt zomerschoenen, volledig volgens Braziliaanse methodes, en wordt via Sebas nu dus ook in Nederland uitgerold.

Sebas deelt zijn unit met Atelier Odette, een atelier waar content creatie wordt verzorgd door middel van concept, pr, fotografie op online en offline kanalen, in Het Brouwershuys. Een unieke combinatie die tot stand is gekomen omtrent de pr en marketing van de Europese release van Jibs Life.

‘Tot nu vinden we het een heerlijke plek door de locatie en de sfeer die er hangt! Verwachtingen zijn er niet echt, maar we weten zeker dat het Brouwershuys onze creativiteit een goede, energieke boost gaat geven! Daarnaast is het een mooie kans om samen met andere bedrijven de handen ineen te slaan om samen de volgende stap maken!’ – aldus Sebas.

Meer te weten komen over Jibs Life en Atelier Odette? Bekijk hun websites dan via https://jibslife.com/ en http://www.atelier-odette.com/ . Uiteraard hopen wij ze een energieke en creatieve ervaring te bieden in Het Brouwershuys!

Op de hoogte blijven over nieuwe huurders, blogs en andere artikelen? Houd dan onze social media en website goed in de gaten!

Nieuwsoverzicht