Even voorstellen: Huurder Kracht In Werk | Spankracht

Even voorstellen,

Vandaag stellen wij onze huurders Kracht In Werk aan jullie voor. Samen met organisatie Spankracht huren zij sinds april in Het Brouwershuys. Wij vroegen hen naar alle ins en outs en hun mening!

Kracht In Werk is een organisatie die bij verzuim vraagstukken mensen en organisaties in beweging brengt. Zij helpen je met alle fasen van verzuim: van het voorkomen tot en met het begeleiden van iemand naar een toekomst buiten de organisatie. Spankracht vult hen aan door medewerkers te helpen om hun functie zo optimaal mogelijk te vervullen.

Kracht In Werk huurt samen met partner Spankracht sinds april 2016 in Het Brouwershuys. Wij vroegen hen wat zij van Het Brouwershuys vinden: “Wij vinden het een ontzettend dynamische locatie en hebben het ongelofelijk naar ons zin. Een groot voordeel van Het Brouwershuys is dat je geheel je eigen gang kunt gaan. Je kan bij wijze van spreken je deur dicht doen en dan ongestoord te werk gaan maar je kan elkaar ook opzoeken. Hierdoor kan je weer in gesprek raken met elkaar over eventuele samenwerkingen en kan je je krachten bundelen. Dat past natuurlijk perfect bij Kracht In Werk!’ Aldus eigenaar Kracht In Werk, Ruud Jan.

Ook de buurt is een factor waar Ruud Jan erg over te spreken was. “De buurt is erg leuk. Als je met een afspraak of collega’s even lekker wilt lunchen dan stap je zo naar de overkant.” Vertelde Ruud Jan.

Ons gesprek met Kracht In Werk eindigde met de tekst: Het Brouwershuys is eigenlijk anders dan anders. Heerlijk no nonsense en wat een dynamiek van de verschillende mensen….

Wij zijn trots op onze huurder Kracht In Werk en kijken vol bewondering naar hun werkzaamheden.

Wil je meer weten over Kracht In Werk en Spankracht ? Bekijk dan hun website: www.krachtinwerk.nl en http://www.spankracht.net.

Ben jij ook zo benieuwd naar de volgende huurder die wij in het zonnetje zetten? Houd dan nu onze Facebookpagina en website goed in de gaten!

Nieuwsoverzicht