Even voorstellen: ArankaWorld en Fitgirlcode


Ook in het nieuwe jaar stellen wij je met trots voor aan onze huurders. Eind december streek ze neer in Het Brouwershuys, wij stellen voor: ArankaWorld en Fitgirlcode!

Door ArankaWorld te omschrijven als slechts één bedrijf, doe je het eigenlijk ontzettend tekort. Het is namelijk een organisatie met ontzettend veel verschillende contentplatformen waaronder Fitgirlcode. Een website over gezond leven, sporten en voeding voor jonge vrouwen. Deze maand lanceert Aranka, Pretty Ambitious, een platform voor online startups.

‘Op het moment dat wij toe waren aan een nieuwe kantoorruimte was de eerste verdieping in Het Brouwershuys net af en heb ik meteen contact opgenomen. Alsof ik het aanvoelde!’, aldus Aranka. ‘Het is qua locatie dicht bij de stad en makkelijk bereikbaar met het OV. Verder was het naar mijn smaak en had het zoveel meer voordelen ten opzichte van onze oude locatie!’

Wat zijn de verwachtingen in Het Brouwershuys? Aranka gaat vooral uit van het bundelen van de krachten met de andere huurders om zo samen te kunnen werken, groeien én ervaringen te delen. ‘De grote diversiteit in Het Brouwershuys was ook één van de redenen om hier te komen.’

Benieuwd waar ArankaWorld nog meer voor staat? Neem dan eens een kijkje bij hun op de website: http://arankaworld.com/ . Veel succes toegewenst met uiteraard gezellige borrels!


Leuk artikel? Hou dan onze website en social media goed in de gaten!

Nieuwsoverzicht